25 februari 2015

#justlovepinkchallenge

Via Instagram werd ik gevraagd om mee te doen aan de #justlovepinkchallenge. De bedoeling hiervan is dat je iedere dag, drie dagen lang, een foto plaats met iets roze van jou, jouw interieur, creaties etc. 

Nu was het voor mij niet zo moeilijk om roze foto's te vinden. Maar al scrollend door mijn foto's realiseerde ik me pas dat ik 365 dagen lang aan deze challenge mee zou kunnen doen!! :) Zie hier mijn afgelopen roze weken.


23 februari 2015

Patroon baby mutsje 0-2 maanden

Wat ik zelf altijd een leuk cadeautje vind om aan nieuwe ouders te geven is een heerlijk zacht en zelfgemaakt mutsje. Doordat je het zelf maakt kan je precies de kleurtjes gebruiken waarvan je weet dat de ouders ze mooi vinden of die bijvoorbeeld bij de pakjes passen die je hebt gekocht of waarvan je weet dat ze al hangen te wachten.

20 februari 2015

Luieretui (Tutorial)

Zoals je misschien wel opgevallen is ben ik de laatste dagen behoorlijk druk met roze baby items te maken/haken. Mijn lieve vriendinnetje is namelijk bevallen van een meisje en tijdens de zwangerschap wisten zij niet wat het geslacht zou zijn. 
Super leuk zo een verrassing voor hen natuurlijk, maar als BFF die staat te springen om te shoppen en te handwerken voor deze geweldige gebeurtenis toch stiekem soms best een beetje lastig. ;-) Misschien dat ik daarom nu een beetje 'doorsla' met de rozigheid. 

Maar goed daar gaat dit blogje initieel niet over. 
(Ik wilde alleen even duidelijk maken waarom ik voorlopig op die knalroze wolk zit en mijn vriendin alvast voorbereiden op de roze overdaad die ze straks ontvangt. :-)) 
Naast haken vind ik de naaimachine ook erg leuk om erbij te pakken. Ik zit sinds een aantal jaar iedere woensdagavond op naailes en toen ik de luieretui tutorial van Jip by Jan voorbij zag komen heb ik besloten dat dat mijn volgende ROZE projectje zou worden. 

19 februari 2015

Watermeloen baby dekentje (+patroon)

Mijn lieve vriendinnetje is vorige week bevallen van een meisje! :) 
Bij haar laatste dikke-buiken-foto stond dat de baby nu net zo groot was als een watermeloen. Ik vond dat zo een leuke vergelijking dat het kleurenthema voor haar babydekentje meteen duidelijk was...watermeloen kleurtjes!

17 februari 2015

Nieuwjaarsswap

Jippie mijn swap is binnen en wat is hij leuk!! :)


Dit was de derde swap waar ik aan mee deed en het verbaast me toch iedere keer weer hoeveel liefde en aandacht men aan het zoeken van de cadeautjes en aan het inpakken besteed. 

16 februari 2015

Valentijns DIY

Hier een kleine post over Valentijnsdag. 
Voor manlief had ik een leuke DIY gemaakt die je ook prima voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar kan maken. 

Ik heb 52 (voor iedere week 1 briefje) briefjes gemaakt met op ieder briefje een reden waarom ik zo gek op hem ben. Vouw deze dicht en sluit ze met bijvoorbeeld een stukje washi tape. Versier de pot en pak deze in en je hebt een leuk cadeautje waarbij iemand een heel jaar lang iedere week bevestigd krijgt dat en waarom je van hem/haar houdt. :)

6 februari 2015

Krukhoesje Jip by Jan

Pas op!

Dit is typisch zo een projectje wat erg verslavend werkt en waar je er gevoelsmatig niet genoeg van kan maken! Hoewel ik betwijfel of manlief de toegevoegde waarde van drie krukjes in huis ziet. ;)

Janneke Assink (van JipbyJan) bedacht dit patroon om zo een simpel krukje op te leuken of zelfs een grote poef van te maken.

2 februari 2015

Mutsentijd

De kou vraagt erom en dat was duidelijk te merken in de verzoekjes van de afgelopen weken.

Het is mutsentijd! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...